De meest gerenommeerde cv-ketel merken

Een nieuwe cv-ketel kies je niet zomaar. Het is een grote investering en erg persoonlijk. Immers, hang het volledig van jouw leef- en woonsituatie af welke cv-ketel echt bij je past en aan jouw wensen kan voldoen. Natuurlijk zijn er veel ketels op de markt van verscheidene merken. We zetten de bekende A-merk cv-ketels voor je op een rij. Zo hopen we te helpen deze lastige keuze.

Intergas

Ten eerste benoemen we graag één van de pioniers op het gebied van cv-techniek. Ze zijn al meer dan 50 jaar bezig met het perfectioneren van hun cv-ketels. Dit maakt de Intergas ketel niet zomaar één. Waarin het bedrijf zich onderscheidt is dat het de productie en ontwikkeling in eigen hand houdt. Hierdoor zijn zij in staat oplossingen te maken die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze staan vooraan in technologische ontwikkelingen. Dit alles met maar één missie: je van betrouwbare warmte voorzien.

Remeha

Remeha mag zeker niet in dit rijtje ontbreken. De Nederlandse producent van centrale verwarmingsproducten voor de woning- en utiliteitsbouw is gevestigd in Apeldoorn. Vanuit daar werken ze al jaren aan onder andere zeer kwalitatieve thermostaten, cv-ketels en (zonne)boilers. Het merk heeft innovatie en service hoog in het vaandel staan. De twee bekendste twee type cv-ketels van Remeha zijn de Remeha Avanta en de Remeha Tzerra. De eerste is een compacte, lichtgewicht cv-ketel met veel power. Mooie punten van de ketel zijn dat hij erg energiezuinig is, een enorm vermogensbereik heeft en genoeg water levert voor het hele huis. Niet voor niets is het de best verkocht cv-ketel in Nederland. Wil je een kleiner model? Kies dan de Remeha Tzerra. Deze extreem kleine ketel is overal te plaatsen terwijl hij grootse prestaties levert.

ATAG

Een andere gerenommeerde Nederlandse producent is ATAG. Naast verwarmingsapparatuur levert dit bedrijf ook keukenapparatuur. Waarom mensen voor een cv-ketel van ATAG kiezen? Makkelijk: het blijvende hoge rendement. Gedurende de gehele levensduur van de ketels leveren ze een rendement van 110,3%. En laat dat nu beter zijn dan welk ander merk dan ook. Maar dat is niet alles. Met een ATAG ketel bespaar je ook warm water. Dankzij de innovatieve warmtewisselaar bespaar je meteen, dus lagere maandelijkse kosten en minder negatieve impact op het milieu. Dubbel besparen.

Vaillant

Last but not least, is Vaillants één van Europa’s leidende fabrikanten van verwarmingstechnologieën. De producten hebben lage emissies en hoge energie-efficiëntie. Ze staan bekend om hun betrouwbaarheid, prestaties en kwaliteit. Een reputatie waar niet mee valt te twisten.

 

 

Frederik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *