Nooit meer last van droge ogen met Optifree lenzenvloeistof

Optifree Puremoist is een alles-in-één lenzenvloeistof. Het is één van de meest verkochte lenzenvloeistoffen van dit moment en dat is niet zonder reden. Het reinigt en desinfecteert je lenzen, het verzorgt en hydrateert ze. Dat heeft als gevolg dat jij jouw lenzen van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zonder problemen draagt. Van Optifree lenzenvloeistof kun je het meeste draagcomfort verwachten en dat vele uren lang.

 

Optifree lenzenvloeistof van Alcon

Optifree PureMoist is de lenzenvloeistof van het merk Alcon voor zachte lenzen. Als je jouw lenzen daarin bewaart weet je zeker dat je deze de hele dag comfortabel draagt. Tijdens het bewaren worden de lenzen voorzien van een vochtig laagje, wat ervoor zorgt dat ze goed op hun plek blijven zitten, dat vet- en eiwitten minder makkelijk aanhechten en dat je ogen niet uitdrogen. En als je Optifree PureMoist online koopt, dan profiteer je van volumekorting.

 

Het belang van een goede lenzenvloeistof

Het belang van een goede lenzenvloeistof wordt helaas nogal eens onderschat. Veel vaker wordt de schuld aan de lenzen gegeven en dat terwijl het veel gemakkelijker is om van lenzenvloeistof te veranderen. Een goede lenzenvloeistof zorgt ervoor dat je lenzen lekker zitten, dat je geen problemen krijgt met geïnfecteerde ogen en dat je hoornvlies je lenzen niet afstoot. Optifree lenzenvloeistof voldoet aan alle eisen.

 

Wanneer moet je veranderen?

Het is goed mogelijk dat jij tevreden bent over de lenzenvloeistof die je nu gebruikt. Heb je last van rode-, jeukende- of droge ogen? Voelen je ogen geïrriteerd of zijn ze zelfs ontstoken? Dan is er een kans dat je van deze problemen af bent als je van lenzenvloeistof verandert. Bovenstaande symptomen zijn allen typische gevolgen van de verkeerde lenzenvloeistof of verkeerd gebruik van je lenzenvloeistof. Het is dan geen slecht idee om te overwegen over te stappen.

 

Overstappen samen met je opticien

Overstappen naar Optifree lenzenvloeistof doe je nooit zonder je opticien te raadplegen. Je laat je ogen eerst testen en de huidige gezondheid in kaart brengen. Je opticien kan je dan vertellen of er problemen zijn, of je droge of gevoelige ogen hebt of dat alles in orde is. Vervolgens koop je een klein flesje Optifree lenzenvloeistof en probeer je deze een aantal weken uit. Zorg ervoor dat je de instructies goed opvolgt. Ga weer even langs je opticien om je ogen te laten controleren en geeft deze je het groene licht, dan maak je de overstap definitief.

 

De gezondheid van je ogen staat voorop

Natuurlijk is comfort erg belangrijk en als je Optifree lenzenvloeistof gebruikt zal je je lenzen nauwelijks nog voelen tijdens het dragen. Maar vergeet niet dat de gezondheid van je ogen het belangrijkste is. Gebruik je lenzenvloeistof daarom correct, berg je lenzen dagelijks op (of als aangegeven) en ga regelmatig even langs je opticien om je ogen te laten testen. Op die manier haal je het meeste uit je lenzenvloeistof, zitten je lenzen heerlijk en kun je deze zorgeloos dragen, elke dag weer.

 

Frederik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *