De beste mondkapjes kopen: hoe doe je dat?

Wil je de beste mondkapjes kopen, dan vraag je je misschien af waar je dat kunt doen. Mondkapjes worden op verscheidene plaatsen aangeboden, zowel online als in fysieke winkels. Je zoektocht naar het beste mondkapje begint waarschijnlijk bij waar je het mondkapje voor nodig hebt. Want wat voor jou het beste kapje is, is voor iemand anders misschien helemaal niet geschikt. Hier bespreken we de punten die je in overweging moet nemen als je de beste mondkapjes wilt kopen.

 

De beste mondkapjes kopen online

Ben je op zoek naar een stoffen mondkapje waarmee je modieus over straat kunt en tegelijkertijd volgens de regels het openbaar vervoer in kunt stappen? Dan zijn stoffen mondkapjes een goed idee. Online kun je de beste stoffen mondkapjes kopen, simpelweg omdat er een bijzonder groot assortiment beschikbaar is. Er worden mondkapjes aangeboden in verschillende kleuren, met verschillende patronen, met foto’s van schilderijen, met het logo van je favoriete band en zelfs met de onderste helft van je eigen gezicht. Ben je op zoek naar variëteit, naar iets unieks en naar meer mogelijkheden, dan is online de plek om de beste mondkapjes te kopen.

 

Kwalitatieve mondkapjes kopen in de winkel

Het nadeel van online winkelen is dat je een product aanschaft dat je van tevoren niet kunt bekijken. En ook in het geval van mondkapjes betekent dat dat je soms een product aanschaft dat niet aan je wensen voldoet. Sinds de Coronacrisis is het lastiger gebleken om de kwaliteit van mondkapjes te controleren die online worden verkocht. Zoek je daarom zekerheid, dan kun je de beste mondkapjes kopen in de bekende drogisterijen. Je houdt ze zelf in de hand, je kunt een medewerker om advies vragen en je weet wat je koopt.

 

De beste mondkapjes kopen of zelf maken?

Het is niet nodig om de beste mondkapjes te kopen, want je mag ze ook zelf maken. En er valt te zeggen dat je op die manier altijd de beste mondkapjes krijgt. Je kunt zelf bepalen welke stof je gebruikt, je maakt ze op maat voor jezelf en als je de richtlijnen van de Rijksoverheid volgt, dan mag je er ook gewoon het openbaar vervoer mee in. Heb je nog ergens een oude lap katoen liggen, een T-shirt dat je niet meer draagt of een zakdoek? Tover deze dan om in een mondkapje en je hoeft je over de beste mondkapjes kopen helemaal geen zorgen meer te maken.

 

Stappenplan mondkapjes zelf maken

  1. Neem twee lapjes katoen van 20 centimeter bij 27 centimeter.
  2. Leg ze op elkaar en zoom de lange zijde om met een halve centimeter.
  3. Breng aan de korte kanten een zoom aan van 1.5 centimeter en houd de zijkanten open.
  4. Doe een elastiek van 18 centimeter door de korte zomen en knoop deze vast.
  5. Pas het mondmasker en stel de elastieken eventueel bij.
  6. Trek de knoop van het elastiek door de zoom.
  7. Rimpel de stof en zet de elastieken vast.
  8. Was je mondkapje op 60 graden en zonder wasverzachter.

Frederik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *